Διαχείριση αρχείων

Διαγραμμένα αρχεία και ανάκτηση

Ανακτήστε αρχεία που διαγράψατε κατά λάθος από τον κάδο για 30 ημέρες.

Τι διατηρεί το Felicloud

Όταν διαγράφετε ένα αρχείο, το Felicloud το μεταφέρει στον κάδο και το διατηρεί για 30 ημέρες, ώστε να μπορείτε να το επαναφέρετε. Μετά από 30 ημέρες διαγράφεται οριστικά.

Καλό να γνωρίζετεΤο Felicloud δεν διατηρεί προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων σας (το ιστορικό εκδόσεων περιλαμβάνεται στο Felicloud Business). Για αρχεία που δεν θέλετε να χάσετε, κρατήστε ένα δεύτερο αντίγραφο αλλού.

Διαγραμμένα αρχεία (κάδος)

Όταν διαγράφετε ένα αρχείο, μεταφέρεται στον κάδο αντί να διαγραφεί οριστικά:

Περίοδος διατήρησης30 ημέρες
Μετά από 30 ημέρεςΟριστική διαγραφή

Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων

1. Ανοίξτε τον κάδο

Κάντε κλικ στα «Διαγραμμένα αρχεία» στην αριστερή πλαϊνή στήλη της διαδικτυακής εφαρμογής.

2. Βρείτε το αρχείο

Περιηγηθείτε ή αναζητήστε το αρχείο που θέλετε να ανακτήσετε. Βλέπετε πότε διαγράφηκε κάθε αρχείο.

3. Επαναφέρετε το αρχείο

Κάντε κλικ στο εικονίδιο επαναφοράς (↩️) δίπλα στο αρχείο ή επιλέξτε πολλά αρχεία και κάντε κλικ στην «Επαναφορά» στη γραμμή εργαλείων.

Καλό να γνωρίζετεΤα αρχεία επαναφέρονται στην αρχική τους θέση. Αν ο αρχικός φάκελος έχει διαγραφεί, η δομή των φακέλων θα δημιουργηθεί ξανά.

Οριστική διαγραφή αρχείων

Για να ελευθερώσετε χώρο αμέσως ή να διαγράψετε με ασφάλεια ευαίσθητα αρχεία:

1. Μεταβείτε στον κάδο

Κάντε κλικ στα «Διαγραμμένα αρχεία» στην αριστερή πλαϊνή στήλη.

2. Οριστική διαγραφή

Έχετε δύο επιλογές:

  • Ένα αρχείο: κάντε κλικ στο ⋯ → «Οριστική διαγραφή»
  • Άδειασμα κάδου: κάντε κλικ στο «Άδειασμα κάδου» για να διαγράψετε τα πάντα
ΠροσοχήΤα οριστικά διαγραμμένα αρχεία δεν μπορούν να ανακτηθούν! Βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να τα διαγράψετε.

Επίλυση διενέξεων

Αν το ίδιο αρχείο τροποποιηθεί σε δύο συσκευές πριν από τον συγχρονισμό, το Felicloud δημιουργεί ένα αρχείο διένεξης αντί να χαθεί κάποια από τις εκδόσεις:

document.docx
document (conflicted copy 2024-01-15).docx

Όταν δείτε ένα αρχείο διένεξης:

  1. Ανοίξτε και τις δύο εκδόσεις για να τις συγκρίνετε
  2. Συγχωνεύστε τις αλλαγές χειροκίνητα αν χρειάζεται
  3. Διαγράψτε την έκδοση που δεν χρειάζεστε
ΣυμβουλήΓια να αποφύγετε διενέξεις, βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας έχουν συγχρονιστεί πριν επεξεργαστείτε αρχεία. Η εφαρμογή υπολογιστή δείχνει την κατάσταση συγχρονισμού στην περιοχή ειδοποιήσεων.

Χρειάζεστε Ακόμα Βοήθεια;

Η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα.